Organisatie

In Oostende word de 'Nacht van de duisternis' georganiseerd door de Provincie West-Vlaanderen, het Opvangcentrum voor Vogels en Wilde Dieren Oostende, JVS Quasar en Astropolis. Dit met de logistieke steun van de stad Oostende, lokale organisaties, standhouders alsook tal van energieke vrijwilligers ...

Mobirise

Raversyde

De Antlantikwall, het Middeleeuws vissersdorp ANNO 1465 en het Natuurpark Raversyde vormen samen het provinciedomein Raversyde en zijn een bezoekje meer dan waard. De provincie organiseert er ook tal van evenementen, nocturnes, gidsbeurten en expo’s.

Contact

Telefoon

059/70.22.85

Mobirise

Opvangcentrum voor Vogels en Wilde dieren

In het Opvangcentrum voor vogels en wilde dieren Oostende kan je terecht met alle gekwetste, met olie besmeurde of zieke vogels en andere wilde dieren. Ons doel is hulp te bieden aan deze dieren en ze terug de vrijheid schenken.

Contact

Telefoon

059/80.67.66

Mobirise

JVS Quasar

Quasar is een vereniging waar jongeren wekelijks samenkomen om er zich als vrienden te verdiepen in astronomie en aanverwante wetenschappen. Een leuke sfeer en hilarische momenten in combinatie met leerzame activiteiten zijn onze ingrediënten.

Contact

Telefoon

?

Mobirise

Astropolis

Astropolis is een 'Space Science Center' te Oostende dat sterrenkunde, ruimtevaart en aanverwante wetenschappen combineert in één boeiend geheel. Kom eens langs en verwonder, ontdek en beleef !

Contact

Telefoon

059/51.83.88                 

Locaties

Walraversyde
Nieuwpoortsesteenweg 636
8400 Oostende

Astropolis
Duinkerkseweg 16
8400 Oostende

Contact
  • Tel.: 059/80.67.66
  • Tel.: 059/51.83.88


Start a website - Go now